Testimoniale pacienți

Acești oameni au apelat la serviciile oferite de cabinetul de nutriție Diets2Life. Mărturia lor stă drept dovadă a seriozității cu care Cristina Nașca tratează fiecare pacient.

Am experimentat de curând întâlnirea cu Nutriționistul Cristina Nașca. Recunosc, aveam rezerve privind sfaturile pe care mi le-ar putea da un nutriționist. Credeam, în mod greșit că acesta îți interzice să mănânci tot ce îți place mai mult. Fiind o persoană care iubește dulciurile, chiar dacă știu că acestea nu fac bine organismului, eram sceptică.

De când am întâlnit-o pe D-na Cristina Nașca totul a luat o turnură neașteptată în viața mea. Pot să mănânc tot ce îmi place dar cu disciplină. Am învățat că nu avem nevoie de cantități mari de hrană pentru a fi sătui și că nu tot ce mănânci și are gust bun, e și folositor organismului. Mai mult decât atât starea mea fizică și mentală s-a îmbunătățit.

Cu o dietă personalizată, văd schimbări în bine de la o săptămână la alta. Recomand cu încredere Nutriționist Cristina Nașca, un om care ascultă, te ajută să înțelegi și îți explică ce înseamnă un trai cu adevărat sănătos. Un profesionist dedicat, cald și mereu cu zâmbetul pe buze. Pentru mine Nutriționist Cristina Nașca înseamnă schimbare!

Viorica C. 41 ani, Târgu Mureș, Economist

Odata cu inaintarea in varsta am inceput sa iau in greutate, fara sa schimb ceva la regimul meu alimentar asa ca m-am hotarat sa fac ceva in privinta aceasta. Am incercat diverse retete gasite pe internet, citite prin reviste sau auzite intamplator prin diverse locuri. Unele din ele au avut efecte pe termen scurt dar era neplacut pentru ca reveneam mereu la greutatea initiala sau chiar mai mult imediat ce nu ma mai puteam tine de acea dieta.

Am mers la cabinetul Cristinei Nasca la inceput mai mult din curiozitate, dar mi-am dat imediat seama ca ea era exact ce-mi lipsea:

– o persoana foarte bine pregatita profesional, amabila, intelegatoare, comunicativa care a reusit sa-mi explice pe intelesul meu principiile si beneficiile unei alimentatii corecte, m-a motivat rapid si mi-a oferit increderea necesara sa merg mai departe. La a doua intalnire cantarul ne arata evident ca suntem pe drumul cel bun iar incurajarile si suportul psihlologic primit in acest cabinet au contat foarte mult pentru mine. Cu sfaturile si recomandarile Cristinei am reusit sa-mi reglez metabolismul si sa ajung la greutatea optima fara diete stricte si fara infometare.

Ma bucur foarte mult ca te-am gasit si sa stii ca am sa te recomand cu mare drag tuturor.

Adina B. 54 ani, Târgu Mureș, Antreprenor

Din momentul in care am intrat pe usa cabinetului am avut placerea de a descoperi un spatiu cochet, amenajat cu mult bun gust si care imi oferea o stare de bine. Am fost primita cu caldura de doamna Cristina Nasca, o persoana deosebita ce m-a tratat cu atentie, profesionalism si cu zambetul pe buze. Dupa discutia preliminara in care i-am explicat toate problemele si temerile mele, am decis sa pornim impreuna pe calea catre visul meu, acela de a ma simti din nou fericita si multumita de corpul meu si de felul cum arat. Am fost indrumata sa-mi fac o serie de analize, iar in functie de acestea si de preferintele mele alimentare am primit un plan de nutritie personalizat, adaptat stilului meu de viata. Sunt foarte multumita de rezultate si, desi nu credeam inital ca-l voi putea duce la bun sfarsit, totul merge bine datorita celei pe care o simt permanent alaturi de mine cu explicatii, sfaturi, incurajari, retete si tot ce mai am nevoie pentru a reusi.

Iti multumesc Cristina Nasca pentru tot ce ai facut si faci pentru mine si pentru sanatatea mea.

Maria C. 42 ani profesor