Servicii si tarife

Serviciile oferite de nutritionist dietetician Cristina Nasca

Nutriția sănătoasă nu trebuie să se bazeze pe medicamente sau suplimente miraculoase. Ne dorim sa gasim impreuna cu pacientii nostrii solutii personalizate, în deplină corelație cu problemele metabolice si nevoile fiecăruia. Face parte din misiunea Diets2life sa punem pacientul pe primul plan, ca parte activa a actului medical.

Te felicit pentru ca iti doresti sa afli mai multe despre ce presupune o consultatie la un nutritionist!

Acesta poate fi primul pas din drumul tau catre scimbare si presupune o anamneza(ancheta) alimentara care include masuratori antopometrice, evaluarea starii generale de sanatate, analiza compozitiei corporale sfaturi, recomandari, elaborarea unei diete personalizate.

Suntem unici si fiecare dintre noi are un metabolism specific,cu nevoi specifice tocmai de aceea un plan personalizat de nutritie tine cont de necesarul de micro si macronutrienti al fiecarui individ. De semenea ne face sa fim constienti de necesarul caloric, cantitatea si calitatea de mancare pe care o consumam zilnic.

Am elaborat pachete specifice dar ne putem adapta si in functie de regimul alimentar si obiectivele fiecarui pacient.

Metabolic Balance este un program elaborat de medici si cercetatori din Germania ce are la baza peste 25 de ani de cercetare stiintifica si medicala.

Peste 1 milion de oameni din Europa au aplicat cu succes planul personalizat de nutritie, fara medicamente, fara infometare si fara suplimente alimentare!

Dedicate institutilor si companiilor care isi doresc sa ofere angajatilor programe de sanatate pentru schimbarea stilului de viata.

Programul Corporate Health sprijină companiilesă aibă angajați sănătoși și productivi astfel reducand semnfiicativ costurile cu concediile de boală si cele asociate scaderii productivitatii angajatilor.

De ce sa apelezi la un nutritionist?