Program Metabolic Balance

Plan de nutritie metabolic balance®

Metabolic Balance ®​​​​​​​ este un program echilibrat de nutriție personalizată, bazat pe 25 de ani de cercetare academică și practică medicală. Institutul Metabolic Balance din Germania a dezvoltat soluții pentru reglarea greutății corporale atât pentru persoane cu probleme medicale cât și pentru persoane care își doresc să fie mai suple.

Programul metabolic balance® are patru etape: faza pregătitoare, reechilibrarea severă, reechilibrarea lejeră și faza de menținere. Pe parcursul programului vei fi consiliat și monitorizat de un medic cu expertiză în nutriție. Structura programului asigură tranziția cu succes de la stilul tău actual de alimentație la un stil sănătos. Pachetul de consiliere cuprinde un minim de 7 programări.

Programează-te la un prim consult de evaluare, să afli dacă ți se potrivește conceptul!

Prima ședință cu un consilier Metabolic Balance – 150 lei

metabolic balance banner

Cum m-am convins că metabolic balance® e un program de nutriție care merită urmat

Căutând să găsesc o soluție la stresul generat de activitatea mea intensă, am descoperit programul metabolic balance®.

În urma workshop-ului la care am participat metabolic balance® părea răspunsul pe care îl așteptam. M-am decis să urmez acest curs de nutriție și să încerc programul, pentru început, pe propria piele. Am descoperit cu plăcere nu numai un program eficace ci și o echipa fantastică – persoane foarte pregătite și pasionate de ceea ce fac. Planul metabolic balance® m-a convins pentru că este individualizat, potrivit nevoilor fiecăruia. Este o soluție pentru un stil de alimentație sănătos pentru tot restul vieții, nu doar o dietă de scurtă durată.

Mă bucur enorm că am descoperit acest program german de nutriție sănătoasă care este în concordanță cu ceea ce am învățat la facultate. Pe lângă beneficiile fizice vizibile, mi-a oferit energia și starea de bine necesară zi de zi, fără să am nevoie de suplimente, medicamente sau pastile minune. Spre deosebire de orice dietă, acest program de nutriție nu merge pe ideea de înfometare și nu privează organismul de substanțele nutritive esențiale.

De ce recomand acest program de nutriție

Am ales să îmi ajut clienții cu ajutorul planurilor personalizate de nutriție metabolic balance® deoarece m-a convins conceptul acestui program și am testat personal, cu succes, rezultatele sale. Spre deosebire de orice dietă, acest program de nutriție nu merge pe ideea de înfometare și nu privează organismul de substanțele nutritive esențiale ceea ce previne efectul de îngrășare ulterioară.

Totuși, programul nu poate da randament de unul singur… În primul rând, totul pleacă de la tine. Primul pas este ca tu să iei o decizie și să-ți dorești să modifici ceva la tine, ceva ce îți poate schimba tot restul vieții. Puterea voinței este mai eficientă decât orice alt lucru. Apoi urmează ajutorul pe care pot să ți-l ofere cei din jur. Adică consilierii metabolic balance®. Eu sunt licențiată în nutriție și psihopedagogie și lucrez într-o echipă multidisciplinară alături cu doi medici din Târgu Mureș: Dr Kinga Emese Jovanovics și Dr. Diana Haivas Dimulescu. În această formulă oferim clienților noștri întreaga expertiză de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele.

Dacă nu ești încă destul de hotărât(ă), te înțeleg. Îți dorești o schimbare, dar nu știi de unde să începi. Ei bine, eu cred că putem să găsim împreună răspunsurile la întrebările ce te frământa acum și care simți că te țin parcă pe loc. Voința ta și dorința mea de a ajuta pot face minuni!

Pentru mai multe informații te aștept cu drag la cabinet!

poza profil cristina nasca

Esti interesat(a)?

Suna la 0756-220.062 sau lasa-mi numele si numarul tau de telefon si te suna imediat ce sunt disponibila!