Despre Cristina Nașca

cristina nasca consilier metabolic balance

Sunt Cristina Nașca nutriționist dietetician licențiat si consilier acreditat Metabolic Balance ®

Am absolvit Nutriția în cadrul Universității de Medicina și Farmacie din Târgu Mureș, iar ulterior am absolvit Masterul de Nutritie Clinica si Comunitara in cadrul aceleiasi institutii.

De asemenea am urmat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației “Babeș Bolyai”, cât și masterul de Consiliere și Orientare Școlară la Universitatea “Babeș Bolyai”.

Sunt consultant Metabolic Balance, un program elaborat de medici si cercetatori din Germania ce are la baza peste 25 de ani de cercetare stiintifica si medicala.Peste 1 milion de oameni din Europa au aplicat cu succes planul personalizat de nutritie, fara medicamente, fara infometare si fara suplimente alimentare.

In cei peste 20 de ani de cand ma ocup de educatia copiilor am observat că obiceiurile alimentare sănătoase se formează de la vârste foarte fragede. E mai simplu să implementezi reguli pentru un stil de viață sănătos – prin alimentație, mișcare, educație – decât să corectezi mai târziu toate problemele ce apar ca urmare a unei alimentații dezordonate.

Viziunea mea: nutriție echilibrata, viață sanatoasă,activă și împlinită

Mi-ar face placere sa iti fiu alaturi pe drumul tau catre un stil de viata sanatos!

Vezi lista de servicii oferite sau programeaza-te pentru un consult nutritional astazi.